Knøtthølet Productions

Knøtthølet Productions er et lite selskap etablert i 1991. I begynnelsen ble det kun fokusert på å lage musikk, og da mest for data relaterte ting som spill og demoer. Og utover 90-tallet ble det laget fler CD’r og EP’r. Noe av disse er å finne på siden her. I 2005 laget vi også en musikkvideo av en av sangene som mAZE produserte, nemlig “Stay With Me”. Denne ligger også under “Video” og så “Misc” øverst på siden.

I 2005 ble også filming og redigering en del av Knøtthølet Productions. Vi er med på alle NM-rundene i Rallycross i Norge, samt diverse andre løp både i Norge og Sverige.

Vi film alt fra – bursdager, bryllup, bil relaterte aktiviteter, osv. Du kan velge å få det i urørt form (råformat), ellers kan vi gjerne redigere det sammen og lage en film av arrangementet for deg, alt fra ett minutt til flere timer.

I 2009 ble det filmet et bryllupet, samt utdrikkningslaget i forkant. Det ble laget en DVD fra dette. Det ble også produsert en DVD for Myhren Motorsport.
I 2010 ble det laget en DVD for Myhren Motorsport, samt sammendrag fra alle rundene i Rallycross.
I 2011 ble alle NM rundene i Rallycross filmet, samt at vi også filmer for BMWCCN på banetreffene de har.
I 2012 laget vi en DVD film for Rallycross supernasjonal klasse 3.
I 2013 ble det også laget en DVD for supernasjonal klasse 3, den er nå å finne under kategorien “DVD”.
I 2014 ble det laget 2 sendinger for NBF fra Norgesmesterskapet og Norgescupen i Rallycross, samt en DVD fra disse sendingnene.
I 2015 ble det laget 3 sendinger for arrangørklubbene fra Norgesmesterskapet og Norgescupen i Rallycross. Det ble også laget en dobbel DVD fra denne sesongen.
I 2016 ble det laget 2 sendinger for arrangørklubbene fra Norgesmesterskapet i Rallycross. Det ble også laget en god del promovideoer for diverse utøvere.

Vi kan også tilby musikk av mange arter. Alt fra små sanger som krever minimalt med minnekapasitet som til f.eks mobilspill/apps, nettside, eller noe annet du ønsker. Men vi kan også lage musikk for større prosjekter.

Send oss en forespørsel, og vi finner ut en løsning.

Bruk “Contact” kategorien i menyen for å komme i kontakt med oss.